Arkiv

Sök

torsdag 4 april 2013

VÅRSTÄDET

Ja-a, igår vårstädade jag skåpet i skolan och idag gav jag mig på mitt ytterst dammiga rum. Det som var så smutsigt att jag gjort allt för att slippa nudda golvet de senaste 3 veckorna. Det som var så smutsigt att jag hade kunnat måla självporträtt i dammet under sängen. Eller kanske framförallt det som var så smutsigt att jag hittade en enkrona UNDER dammet som inte synts innan jag städade, för att dammet var lika tjockt.. MUMS!

Men idag högg jag in. Började med att rensa sminkhyllan och råkade spraya ut en stark parfym i hela rummet för att jag skulle kunna slänga flaskan med gott samvete... Sedan ägnade jag 30 minuter av kronisk parfymframkallad huvudvärk medan jag städade klart resten av hyllan. 

Och sen ba fortsatte jag. Dammade, putsade speglar, dammsög, vattnade blommor, bytte lampor, rensade lite i garderoben (som sedan blev stökig igen när jag slängde in gamla kläder där, för att jag tröttnade på att städa...) och vädrade. 

SÅ NU ÄR DET RENT!!! Och så tänker jag mig att jag bäddar om på måndag morgon, innan jag åker till Prag, så jag kan komma hem till en helt renbäddad säng liksom. Drömmen! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar