Arkiv

Sök

tisdag 2 april 2013

Välkommen APRIL

Under mars månad gjordes det inte många knop på den här bloggen och det finns egentligen ingen bättre anledning till det än att jag helt enkelt inte orkat. Det är så mycket annat som ska fixas, folk man vill umgås med, skoluppgifter som ska skrivas, drinkar som vill drickas, promenader som ska promeneras, sol som behöver fångas upp av alltför blekt ansikte och sänghäng med serier som behövs för att orka resten. 

Att driva en blogg tar tid. De senaste 4 åren har det absolut varit värt den tiden och det är sjukt roligt att kunna titta tillbaka på allt man skrivit och gjort. Men jag känner just nu att det mest är en stress. Att jag inte orkar ha press på mig att ta foton eller planera texter. Att det inte är intressant för varken er eller mig att läsa om vad jag gjort i skolan, men att det inte heller finns särskilt mycket annat att skriva om. 

Tills vidare tänker jag skriva här när jag känner för det. Om det blir 3 gånger per dag en vecka och sedan uppehåll i 3 veckor, så får det bli så. Men då är ni med på noterna i alla fall! PUSS.

1 kommentar: