Arkiv

Sök

måndag 15 april 2013

JAG TROR ATT JAG LEVER I ALLA FALL

Jag är hemma från Prag sedan i lördags. Det första jag gjorde när jag kom hem var att äta köttbullar. Sedan packade jag upp, tog en dusch och stensomnade i min fina Praha drinking team-tischa som jag hädanefter tänkt leva i dygnet runt.

När jag vaknade upp på söndagen var jag hungrig som en varg, och efter frukost återupptog jag mitt gamla PLL-tittande från i somras och där låg jag och tittade på serier resten av den dagen. Idag, måndag, har jag hunnit med mycket roligt. I skolan pluggade jag för en gångs skull riktigt mycket och sedan pratades det naturligtvis en hel del om förra veckans fina resa. Det känns dock svårt att prata om den, då det knappt känns som att vi ens var iväg. Det gick så fort och helt plötsligt satt jag hemma i min säng igen och åt chips, precis som för en vecka sedan. Kanske beror det på att jag var konstant berusad (på livet...) i 4 dagar... kanske kanske inte.

Och det är mindre än 2 månader kvar tills vi tar studenten och när jag körde hem från stan förut, efter att ha varit på teatern "Jag ringer mina bröder" i Vara med Linnea, började jag nästan gråta för att det känns så märkligt.

Men vem vill slita sig från den här fina gemenskapen???!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar