Arkiv

Sök

onsdag 24 april 2013

En längtan bort och ett ickeexisterande 50-dagars

Hejjjjjj!

Är så desperat efter saker att göra för att kunna ignorera plugget att jag till och med råkade titta in här. Vet inte riktigt om det är positivt eller negativt, men antar att det kan vara en släng av båda. I övrigt har jag snart tittat klart på säsong 2 av PLL och inte alls skrivit klart fråga 2 på uppsatsen som jag lovade mig själv att göra. Men hey - no stress! Har pluggat lite iaf, samt övat på att stå på huvudet, så det är jag bra på nu.

Igår var det 50 dagar till studenten och det firade jag inte överhuvudtaget, men imorgon hoppas jag på att få dansa en liten svängom på ett dansgolv nånstans. Det är något jag saknar med Prag-resan, att det alltid fanns möjlighet att gå ut närsom, det är nog även det som gör mig mest illa med att bo i lillalilla Källby, att det krävs så mycket planering och inget kan göras helt spontant. Vill kunna ta ett glas vin, dansa, beställa kinamat eller träffa människor, utan att kolla buss eller köra bil. Vill bort härifrån lite nu, jao.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar