Arkiv

Sök

tisdag 12 mars 2013

TVÅ "LEDIGA" DAGAR

Det hade varit så kul att döpa det här inlägget till "Jag har ätit med pinnar". Bara för att det förra hette "Jag har ätit pinnar" och för att jag faktiskt ätit kinamat både igår och idag. Dock utan pinnar båda gångerna, så det vore en lögn. Lite tråkigt!

Nåväl. Hade faktiskt tänkt sammanfatta mina två senaste dygn i ett par bilder för er.


Igår körde jag en sväng till stora staden Göteborg tillsammans med Annika och spenderade ett par timmar åt shopping i kylan (väskan är nyyyyy!!!!!! = det är därför jag gjort bilden på mig stor, för att visa den) och lite snacks, lunch (kinamat nr.1) och fika hann vi också med. På kvällen gick vi på föreläsning och när vi sedan skulle köra hem var det en aning kaosartat (vi körde fel, jag tvärnitade på motorvägen efter tingstadstunneln för att vi skulle kunna läsa skyltar och Annika föreslår att jag ska tända helljus så att vi ska se trots mötande trafik...ehe) Men vi kom hem hela och rena!


Idag gick jag upp klockan 07 för att käka gofrulle i form av te och kanelgifflar och sedan åka in till stan och gå på möte med skolorna jag och Annika ska föreläsa inför. Efter det gick vi och fikade i väntan på att bibblan skulle öppna så vi kunde öva. Lite tröstfika hann vi med även där pga stress. När vi pluggat klart mötte jag upp mamma, lillebror, mormor, kusin och moster för lunch (kinamat nr.2) och det var gott.

Annars har jag som sagt köpt en jättefin väska samt en sjal som gjorde mig lycklig. Jag har varit inställd på Stockholmsresa på söndag och hejat på Villa, men sedan fått inse att resan inte blir av för Villa förlorade och det var ju tråkigt. Nu ska jag sova, känns som jag inte sovit på en vecka (de här två lediga dagarna har varit minst sagt fullspäckade...)  Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar