Arkiv

Sök

tisdag 5 mars 2013

LÅNG TEXT OM MIN EFFEKTIVA DAG

Idag har jag varit glad, peppad och någorlunda effektiv. Till skillnad från de senaste dagarna då jag känt mig nästintill död och stressad inför alla saker att hinna med som väntar precis runt hörnet. Typ projektarbetet, C-puppsatsen i historia och samhäll, alla andra skolarbeten, studentplanering osv osv osv. Det tar ju liksom aldrig någonsin slut. Samtidigt som det idag bara är 99 dagar kvar. Till slutet.

Okej, det där lät dramatiskt, men det är alltså idag bara 99 dagar kvar tills vi tar studenten och det ska bli roligt och allt det där.... men hur jag ska hinna med allt innan är en så himla bra fråga. Och därför har jag valt att ignorera den fram tills idag. Men just denna tisdag fick jag nästan alla rätt på matteprovet vilket gjorde mig genuint glad för att jag inte hade förväntat mig det. Och sedan åkte jag till en sömmerska med min balklänning för att få den in- och uppsydd, vilket jag kanske borde gjort för ett tag sedan. Men då kom hon med beskedet att den kommer vara klar redan tills på måndag. Vilket också gjorde mig lycklig! Inte för att jag behöver den än, men ändå!

Detta har jag också hunnit med under dagen:
• projektarbetat + skrivit loggbok + "renskrivit" manuslappar
• tränat + duschat
• börjat läsa bok inför uppsatsen + slarvskrivit frågeställningar
• kommit i säng i tid så jag hinner se ett avsnitt VD innan jag somnar

Bra jobbat av mig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar