Arkiv

Sök

måndag 11 mars 2013

JAG HAR ÄTIT PINNAR

Hejhej! 

Det var ett tag sedan, jag vet. Det här känns jobbigt. Att behöva skriva ett inlägg. Kanske inte främst för att jag inte har något att skriva för det är bara att babbla på, men mer för att jag inte har några roliga bilder att visa. Och lite lite för att jag inte har nåt att skriva också, okej då. 

Det här med att lägga upp photo booth-bilder på mig själv och skriva "idag har jag haft engelska och svenska, sen åkte jag hem och åt mellanmål" känns inte inspirerande eller roligt alls. Därför tänker jag inte göra sådana inlägg. Och då blir de kanske inte så många eller så ofta. Men man vet aldrig med mig, jag kommer tillbaka när ni minst anar det!

Veckan som är att vänta kommer jag dock vara stressad och nervös inför projektarbetet som ska genomföras på fredag, så då behöver ni inte förvänta er några stordåd här inne liksom. 

Tills vidare, puss! (((((HÄR TÄNKTE JAG LÄGGA IN EN BILD FRÅN GÅRDAGENS MELLOKVÄLL MED DELAR AV KLASSEN, MEN DET FINNS BARA EN OCH DEN BEHÖVER INTE VISAS HÄR. JAG ÅT MASSOR SALTA PINNAR I ALLA FALL OCH DET VAR GOTT))))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar