Arkiv

Sök

tisdag 26 mars 2013

Friluftsliv - JAO

Det är påsklov.

Jag startade det med myskväll hos Sofia med bästa Källby-gänget:


På lördagen låg jag mest i sängen och tyckte synd om mig själv, men på söndagen föreslog Linnea att vi skulle ta oss ut på utflykt. Självklart svarade jag, så vi åkte ut till en skog vid en sjö och satte oss på en sten för att fika:Igår ägnade jag mest åt att äta djungelvrål och försöka hålla mig sams med symaskinen. Lagade ett par jeans, en bikini och sydde upp en klänning. Allt detta i ett solvarmt uterum, så när jag var klar med det var jag slö nåt såpass.

 Och idag har jag varit ute med mina friluftskompizar och vandrat. Vi har värmt upp inför den årliga storvandringen på Kinnekulle som i år ska utökas lite extra med övernattning är det tänkt. Och då behövs naturligtvis uppvärmning. Med lite korvgrillning och sol på näsan blev vi riktigt nöjda.


Alla bilder har jag tagit från olika vänners instagram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar