Arkiv

Sök

måndag 4 mars 2013

EN UTEKVÄLL

I lördags var jag ute på krogen och levde livet. I och med att jag fortfarande var illamående idag (måndag) och sådär, kan ni kanske ana hur kul jag hade... Dvs jättekul! Det var en händelserik kväll på många sätt och vis, men inget av det bör hamna här. Det räcker med att det står nedskrivet i min dagbok och att det pratades om lördagens bravader exakt hela skoldagen idag. Kanske blir det likadant imorgon, det återstår att se. 

Men ett par bilder kan jag visa er iaf, det är ni värda!

 Jag och Josso körde på bekväm förfest med uppknäppta byxor efter all tacos vi käkade!
 Lovisa var... inte lika glad som jag?!
 Jennifer färgmatchade allt i sin väg!
 Och jag hade ett läppstiftshjärta på kinden :') samt paljettlinne naturligtvis, paljetter är det bästa som finns!
 Annika och Jennifer.

Min favorit-Annika och jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar