Arkiv

Sök

måndag 18 mars 2013

EN HELG

I torsdags: berättade för pappa att jag inte skulle göra någonting alls på hela helgen, utan bara sitta hemma och moffsa i mig godis och möjligtvis titta på en film eller skriva en rad på min uppsats.

I fredags: Höll föreläsning, fick adrenalinkick och började planera hur vi skulle fira. Efter många om och men slutade det med apkul utgång och när jag kom hem mitt i natten åt jag stekt ägg och det kan ju ha vart det godaste jag ätit på länge.

I lördags: Vaknade upp med en tanke på att jag skulle va hemma å ledig å ligga i sängen hela dagen, men sen kom jag ju på att det skulle jag inte alls. Upp och in i duschen istället för att sen åka in till stan och fika + myshänga med Amanda. Mitt i myset blev jag även uppringd och injuden på sällskapsspel med ett par klasskompisar. Så dit åkte jag lite senare på kvällen tillsammans med Linnea. Skrattade så jag grät och sedan kom Linnea på att hon skulle vara fylletaxi och jag hängde med så åkte vi fram och tillbaka, bytte bil och höll på. Men roligt var det!

I går: SÖNDAG! Hallelujah, äntligen en vilodag! *not* Hade visst lovat att baka bullar, så det fick jag hålla och sen på kvällen föreslog Ulrike glass på donken och jag är ju inte den som är den. Himla mysigt det med! När jag kom hem stensomnade jag i soffan.

I dag: Sovmorgon. Bara det gjorde ju dagen bra. Fick gomat i skolan och att jag och Linnea sedan gick på lunchdisco och dansade oss blöta av svett en timme gjorde faktiskt dagen ännu bättre. När jag kom hem slängde jag mig in i duschen och i mjukizarna. Sedan bytte jag ämne till min uppsats och har nu kommit längre på en halvtimme med det nya än på 5 veckor med det gamla.

= THE STORY OF MY LIFE!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar