Arkiv

Sök

fredag 1 mars 2013

1:A MARS OCH KLASSHÄNG OCH AW

Idag är det första mars om ni totalt missat det. Vilket enligt alla andra betyder att våren snart är här, men jag är inte dum, så jag förstår att vintern förmodligen kommer komma tillbaka både en och två gånger till innan vi kan få lite riktig värme (och kärlek). Men jag gillar vintern, så det är okej! 

Dagen har jag i alla fall ägnat åt endast en kvarts skolarbete i form av en engelskadebatt. Sedan har jag hängt med klassen hela dagen och fixat världens finaste nedräkningskalender till studenten. Vi får visserligen inte börja kryssa för den förrän om en månad, men äsch, vi hängde upp vår först iaf!!!!! 


På eftermiddagen gick jag och Linnea en liten promenad, inledde en ny "fredagstradition" och sedan mötte vi återigen upp klassen på stadt för att ha after school och äta go´mat. Så grymt gott, åt tills jag höll på att spricka och har varit mätt precis hela kvällen efter det. 


Sedan har jag även suttit runt köksbordet och diskuterat livet med mamma och pappa och nu tänkte jag avsluta kvällen med ett par avsnitt VD. Som vanligt. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar