Arkiv

Sök

onsdag 6 februari 2013

LÄS, BA LÄS!

Hej loverz! 

Det allra första jag vill säga är: gå in på hanapee.com och LÄS hennes inlägg om näthatet mot kvinnor. Ba läs om ni inte redan gjort det! Så otroligt välskriven och viktig text.


Idag har jag, förutom att titta på uppdrag granskning och sådär då, kommit till bana 21 på candycrush, varit på utställningen "Jerusalem" i Skara, fikat med Amanda och hennes pojkvän, fått hem min nya klocka (som är så fin, men måste förminskas lite), PACKAT, tittat på fotbollsmatchen mellan Sverige och Argentina och skjutit upp min svenskauppgift som är tills imorgon...till imorgon. 

Nu ska jag sova, för imorgon bitti ska pappa väcka mig så jag kan åka med honom till stan, köra hem, äta frukost och plugga, åka till stan och gå i skolan + äta lunch och sedan KÖRA TILL ÖREBRO med Annika!!! Herregud. Men vi ska vara ute i god tid i alla fall, vilket är skönt! 

Bild från mitt födelsedagsfirande förra helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar