Arkiv

Sök

fredag 8 februari 2013

JAG BA RESER HELE TIN

YO! 

Har spenderat torsdagen i Örebro tillsammans med Annika för att gå på föreläsning. Såå mysig stad (ska nog studera där!) och jag fick med mig 3 nya toppar hem från shoppingrundan vi även hann med. Lite kaoz blev det i samband med körningen + parkeringen, men det löste vi (Annika) smidigt, medan jag satt bredvid och hade ont i magen av skratt. Roadtrips is bezt!

Imorgon åker jag till Italien och därför har jag ägnat kvällen från det att jag kom hem vid halv 12 till att packa det sista och förbereda. Ska bli så himla roligt att komma iväg! Dock är jag ledsen för att jag inte är hemma imorgon kväll när det är crazy friday på stadt i stan, för jag är så himla sugen på att festa. 

Meeeeen, jag planerar att ägna hela nästa vecka åt att dricka jäger för att visa vem som äger. Så det löser sig nog! Kanske hörs vi imorgon, kanske nästa vecka, kanske när jag kommer hem, kanske aldrig mer. Vi får helt enkelt se. 

Auf Wiedersehen! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar