Arkiv

Sök

söndag 17 februari 2013

HEMMA BRA BORTA BÄST

Jag är hemma! 

Efter cirka 25 timmar i bussen + 1 timme i färjor kom jag hem till Källby vid 20:00 igårkväll. Då var det bara att sätta sig i bilen och köra till stan för lite kinamatsätande, mello och sällskapsspel med ma homies Amanda och Jonathan. Väldigt mysigt, men jag var extremt trött när jag kom hem vid kvart över 2 på natten, vilket kanske är förståeligt. 

Idag har jag som vanligt home coming-ångest av extremt sort och längtar tillbaka så himla mycket till sol, blå himmel och nypistade backar. Enligt mitt liftkort har jag åkt cirka 17 mil skidor denna vecka, och åh vad roligt jag har haft. 

Förutom att deppa ägnar jag mig också åt att packa upp väskor, städa, fixa och dona och lite senare ska jag försöka mig på att baka bröd. Livet är ju spännande nästan jämt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar