Arkiv

Sök

tisdag 19 februari 2013

FRUKOST PÅ SÄNGEN OCH FIXAR-TISDAG

 Dagen startades i sängen med morotsbröd med ost på, flingor med yoghurt och kall oboy. Till detta sågs de senaste avsnitten av HIMYM så nu ligger jag i fas minsann, vilket betyder att jag måste hitta en ny serie att börja titta ikapp. (The Vampire Diaries ligger bra till!)

 Framåt lunchtid fick jag klä på mig min mösse å min bösse och ta tåget in till den grå och fula staden. Ja i jämförelse med soliga Pozza di Fassa där jag bodde förra veckan då såklart.
 Ett av ärendena jag gjorde var till nya fina bibblan där jag visserligen inte hittade en endaste liten bok, utan jag fick gå till skolbibblan istället. Men fint är det, vårt nya bibliotek!
 Dessa fick följa med mig hem. Hoppas på att få läsa fint om kärlek och att inspireras litterärt. De verkar lovande!

Till sist hamnade jag hos mormor som bjöd på hallongrottor och saft. Fina tulpaner hade hon också på bordet. Innan jag åkte hem gick jag en runda i affärer och som jag längtar efter att få köpa porslin, glas och inredning till en egen liten lägenhet nununu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar