Arkiv

Sök

tisdag 26 februari 2013

EN DAG

Hellu! Idag har vart en spännande dag, vilket resulterat i att jag är totalt slut just nu och snart ska sova. Har projektarbetat, räknat matte, ätit lunch 2 gånger, filosoferat fram 3 diskussionsfrågor samt varit någonstans i utkanten av Skövde på promenad med Annika. Den å sin sida var KaOz och vi trodde att vi både skulle frysa ihjäl, bli bortrövade och gå vilse ungefär var femte minut. 

Till slut, efter ett jäkla letande efter busshållplats, fick vi i alla fall äntligen åka hem i en överhettad buss och jag trodde jag skulle smälta bort. Väl hemma kom en känsla av stress/ont i hjärtat/saknad över mig så jag hulkgrät en stund mot mammas axel men nu känns allt ganska bra igen. 

Förutom att jag är totalt slut dåra. Så jag ska sova. Vi hörs väl nångång igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar