Arkiv

Sök

måndag 4 februari 2013

DAGBOK

2013.

Vi är inne i månad 2 på året och jag har redan hunnit med så många olika saker. Därför kom jag i lördags i min feberyra på att jag nog måste börja skriva dagbok. En riktig, inte här på internet, utan en personlig där jag kan skriva precis allt. Där jag kan citera konversationer från facebook, skriva av sms och analysera allt och ingenting, beskriva händelseförlopp, känslor, människor bara för mig själv. För jag vill minnas det här året. Inte bara genom blogginlägg, foton, musik och gamla berättelser man kan minnas resten av livet. Mycket genom sådant, men också genom mina allra innersta tankar.

Jag har aldrig varit bra på att skriva dagbok. Det brukar starta bra, men sedan rinner det ut i sanden efter en vecka och jag får skrivkramp och orkar bara inte. Men inte den här gången. Nu skriver jag bara saker jag vill skriva, när jag vill skriva dem. 

Men det är i alla fall något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar