Arkiv

Sök

måndag 14 januari 2013

WOW, ETT INLÄGG

Herregud vilken frihet det finns i att inte blogga. Jag upptäcker den då och då, när jag inte har någon lust att skriva om mitt liv överhuvudtaget och just nu är en sådan tid. Ändå tänkte jag försöka hålla lite liv i luckan här, tills jag återhämtat mig, men ni behöver ju inte vänta er tiotals inlägg om dagen liksom, för det kommer ej att ske. 

Igår, söndag, låg jag exakt hela dagen i sängen och varvade avsnitt av GIRLS med avsnitt av HIMYM och deppade för att det var minusgrader och grått utanför fönstret, istället för 25 grader varmt och sol. Även idag har jag deppat, sedan klockan ringde imorse, medan jag åt frukost, när jag gick till bussen, när jag gick in i skolan, när jag låste upp mitt skåp osv osv osv. Har liksom blandat lyckokänslan av att få berätta om min resa, med den hjärtskärande känslan av hur allting är så vanligt här hemma. 

Men jaja, ni vet ju redan om hur mycket jag ogillar att komma hem. Ska sluta tjata om det nu (och fortsätta gråta inombords i cirka 3 veckor till) och istället försöka vara positiv och glad. Snart är det vår och idag tittade jag och Linnea på resor till Paris över påsklovet. Wihoo! 1 kommentar: