Arkiv

Sök

torsdag 31 januari 2013

TACOS!!!!!!!!Gokväll!

Idag har jag rockat one piecen nästan mer än vad jag haft riktiga kläder på mig, vilket naturligtvis är förståeligt! Dessutom har jag njutit sovmorgon till 13:20, redovisat religion, haft engelska, besökt min gamla högstadieskola och bakat kladdkakemuffins. Mitt liv är så innehållsrikt och spännande!

Men att återvända till goa gamla Fornängsskolan var fint. Gick med nostalgi-tårar i ögonen hela tiden och tänkte på hur enkelt det var att gå där. Eftersom mitt liv just nu är så himla jobbigt, vilket jag redovisade i förra stycket (...............).  Well, imorgon är det fredag och då ska jag äta TACOS!!!!!! och fredagsgodis som jag köpt idag. Och naturligtvis fredagsfika. Vill också reflektera över skönt det är att snön är borta från våra gator, hur FANTASTISKT det känns att jag ska åka till Italien och åka skidor om 9 dagar (dubbelmoral, jag vet) och vilket sjukt sug jag har efter att vara berusad och göra saker utan att bry mig och skratta och dansa.

MEN MEST TÄNKER JAG NATURLIGTVIS PÅ MORGONDAGENS TACOS!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar