Arkiv

Sök

fredag 4 januari 2013

SPÄNNANDE

Hörni. Mitt lilla problem med packningen löste sig. Jag kom nämligen på att jag inte alls behövde kompromissa med mig själv, för allt fick plats i resväskan och vem bryr sig då om ifall jag inte kommer använda allt?? Precis, det spelar ingen roll, förutom att jag känner mig lite mer tillfreds som slipper sätta så stor press på mig själv... hehe...

Nu går jag in på sjätte säsongen av HIMYM (har sett 3 stycken bara den här veckan..............) Men det är skönt. Har förlorat känseln i min höft för att jag legat lutad på den, men det är också skönt. Precis som att det är skönt att jag imorse kände att jag nog var nära att få ett munsår och tänkte smörja in läppen med anti. Hittade dock ingen sådan tub, utan smörjde in med Embla-salva istället. Som är bedövande.(...) Haha, mycket spännande grej kära läsare, don't try that at home!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar