Arkiv

Sök

lördag 19 januari 2013

ÖVERRASKNINGSMYS/CHILL/PIZZAKVÄLL! ♥

Ojojoj! Idag när jag vaknade kunde jag varken prata eller andas, men det var det värt, för igår hade jag en så himla fin kväll. Jag trodde ju att jag skulle på tjejkväll hemma hos Hannah tillsammans med Ulrike och Sofia, vilket stämde, men efter att jag hade fått öppna paket (som var så himla bra) fick jag på mig ögonbindel och hörlurar. Sedan leddes jag ut till en bil, kördes runt en stund och till slut hamnade vi hemma hos mig där alla mina närmsta vänner stod samlade i köket. Åh, så fint! 

Sedan dukades det fram mängder av pizza på köksbordet och jag fick en flaska vin att dricka (medan resten drack cola och vatten.....). Dessutom stod ett uppdukat partybord i vardagsrummet med alla de bästa godissorterna och ännu ett par jättefina presenter. Världens bästa vänner!

 Suddig bild....

Efter att ha spelat spel en stund och ätit massor av godis åkte en del av oss in till stan för att gå in på Stadt och se om det var något att ha. Dock behövde jag inte visa leg en endaste gång, så ur den synvinkeln var det ju lite tråkigt, haha. I alla fall så satt vi där en stund, drack en drink och väntade på att någon form av party skulle dra igång. Det gjorde det dock inte, så vi åkte hem relativt tidigt, men som sagt så var jag ju rätt trött i huvudet ändå, så det gjorde inte så mycket.


TACK SÅ VÄRLDSMYCKET FÖR EN JÄTTEFIN KVÄLL TJEJER! ♥♥♥♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar