Arkiv

Sök

torsdag 3 januari 2013

NIGHT IS YOUNG

TJAAAAAAA! 

Vad har jag egentligen för mig???? Har ägnat de senaste timmarna åt att läsa frågor ur spelet "Det här borde du veta.." för mamma och skrattat så jag gråtit åt mina egna uttryck. Mamma grät mer. Under dagen har jag också klippt mig själv (i håret) med en papperssax (eller vad det nu kan kallas, en vanlig sax i alla fall, ingen hårsax..) för att det var så slitet i topparna och så har jag inte gjort särskilt mycket mer. Tittat på 3 avsnitt How I met your mother typ. Tänkte titta på 3 till nu.. 

Försöker planera upp hur jag ska lägga upp sovschemat inför de närmsta dagarna också. Ska liksom köra till Landvetter under tiiiidig morgon (03:00) på lördag och då måste jag ju vara pigg och gla. ------> läs inte det jag skrivit efter den här meningen, det är jobbigt och omständigt! Om jag är uppe länge idag, kan jag sova länge imorgon, så kommer jag va pigg imorn kväll, och då är jag uppe länge, men går upp tidigt på fredagen och så sover jag på eftermiddagen och är pigg på natten??????!! SMART!

Well, ni som fortsatte läsa kan ändå få en liten godnattpuss, medan jag tittar på serier och dricker äpplejuice. Natten är ung. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar