Arkiv

Sök

tisdag 1 januari 2013

NÄSTAN ALLA BILDER HAR JAG SNOTT AV ULRIKE

Hej kära läsare och gott nytt år på er! 

Mitt nyårsfirande startade med lunch hos Ulli med nästan alla tjejer i vårt lilla Källby-gäng. Lyxigt och jättegott! Sedan åkte jag hem och städade och fixade mig inför kvällen, klädde mig i min paljettklänning och limmade på lösögonfransar osv. Sedan kom Lovisa, Ulrike, Sofia och Hannah hem till mig och vi åt lite och därefter fylldes det på med lite fler folk ur Hannahs klass och vi spelade spel, drack drinkar och lekte med ballonger hela kvällen. Vid 23 kom taxi och vi åkte alla in till torget för att se på fyrverkerierna och hälsa på folk, vilket var kul, trots att det regnade en hel del. 

Efteråt besökte vi en efterfest som inte var särskilt livad, så efter en stund gav vi upp och åkte hem istället. Väl hemma satt jag framför spegeln och fyllefilosoferade med mig själv en stund, innan jag tvättade bort sminket och gick och la mig, nöjd och glad efter en fin kväll. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar