Arkiv

Sök

tisdag 15 januari 2013

HUMÖR

Just precis nu känner jag mig lite frustrerad, något arg, ganska lugn samt olidligt trött. Låt oss lista orsakerna!

Frustrerad: Jag har just insett hur mycket jag egentligen har att göra i skolan den närmsta tiden. Dessutom har jag jättemånga böcker jag vill hinna läsa, men som aldrig blir av.

Ilska: Under min ledighet har klassen bestämt att vi ska ha en prakikvecka efter sportlovet. Jag hatar praktik. Usch, fy och blä! Men jag håller mina tummar för en grym grej som Karolina kom på förut och om inte det funkar, så tänker jag totalvägra. :')

Lugn: Inför morgondagen. Det känns bra. 

Trött: Ja, varför blir man trött egentligen????? Jo, för att man behöver sova. Så det är vad jag ska göra härnäst. 

Natti natti! 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar