Arkiv

Sök

onsdag 16 januari 2013

HJÄLP VILKEN SUDDIG BILD

Hej! Vet ni vad jag har gjort idag?
- Jag klarade teoriprovet! 

Så himla skön känsla att trycka på knappen och se att man blivit godkänd. En riktig lättnad. Nu är det bara uppkörningen kvar innan jag kan få mitt efterlängtade (ja, för jag har ju längtat såååå himla mycket) körkort i handen. Men den har jag inte förrän i nästa vecka, så ett litet tag till dröjer det allt.

Efter lunch gick jag dock på en begravning som gjorde dagen lite mer sorglig och gråtmild. Men den var otroligt vacker! När jag kom hem fick jag reda på att Blondinbellas föreläsningsturné (som jag och Annika skulle gå på i samband med vårt projektarbete) blivit inställd och efter det har jag ägnat mig åt att tröstäta i min one piece. 

Så idag är alltså en himla blandad dag - alternativt helt likgiltig. Jag är glad för att jag klarat halva körkortet, men av andra anledningar ledsen... Well, nu ska jag plugga lite samt skriva rent mitt CV!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar