Arkiv

Sök

torsdag 17 januari 2013

HAHAH

Hello ma friends!

Jag har så förbannat ont i halsen och känner mig slemmig ända upp i öronen, vilket resulterar i att jag inte hör något, men annars har det varit en bra torsdag. Sovmorgon (som vanligt...) och långfrukost i pyjamas tillsammans med ett par avsnitt HIMYM. Sedan åkte jag till skolan och hade religion, och engelskan fick vi ha på valfri plats, så jag gick med Annika och hade fika-möte om projektarbetet istället. 

Lovade även henne att ta "outfit-bilder", eftersom jag klätt mig så *chict* idag...... hahaha. Jag försökte faktiskt, men det är så mörkt ute och så dåligt ljus inne, att fotona enbart blev suddiga och fula. Så tyvärr Annika, jag får visa upp min klädsel en annan dag istället.

Nu försöker jag än en gång plugga, men jag har himla svårt att bestämma vad jag ska prioritera..... Inga kommentarer:

Skicka en kommentar