Arkiv

Sök

lördag 19 januari 2013

GRAN CANARIA + 18-ÅRSDAGEN!

Hej på er! Jag tänkte att ni kanske är lite intresserade av att se några bilder från min utlandssemester som vi kom hem ifrån för en vecka sedan. Och kanske en liten berättelse om hur jag firade min 18-årsdag och sådär. Well, nu har jag laddat in alla bilder i datapatan, så det kan ju passa bra nu då. 

Let's begin! 

 Jag i flygplanet innan starten!
 Den vackra utsikten från flygplansfönstret.
 Första kvällen. I uppsatt hår, läppstift och tunika från Twist&Tango. Med lillebror Algot i bakgrunden.
 En morgonpromenad (vaknade 07:15 nästan varje morgon..) med kameran.
 Hotellfrukost.
 Pina Colada och andra drinkar vid poolkanten.
En utsikt.
 Ännu en tidig morgon.

 En kväll innan middagen när jag hade duschat gick jag ut och satte mig i en solstol och läste bok i kvällssolen. Så fint!

 Puerto Rico-stranden från ovan.
 Jag och mina syskon.


Här ligger väl ja på stranden å ba njuuuuuuuuter!

 En strandklädsel med blomma bakom örat.
 Turkost havsvatten som var över 20 grader varmt, underbart!
 Min födelsedag startade med champagne och sång i sängen!
 Fortsatte med strålande väder och så gick jag och fick ryggmassage, vilket var så sjukt skönt.
 Man är ju glad när man fyller år!
 Och när man får drinkar med tomtebloss och drinkpinnar! :')
 Samt naturligtvis när man går ut på nattklubb och dricker drinkar, dansar på borden, DJ:ar och försöker få taxin att åka till Las Palmas när det egentligen var dags att åka hem till hotellet... hehe.


Dagen efter (samt sista hela dagen) ägnades med att ta bilder på mig själv, samt på Amadores-stranden och i det fantastiska havet.

 På hemresedagen tog jag obligatoriska foton av poolen.
 Amadores-stranden från ovan.
 På flygplatsen för att åka hem... Var typ gråtfärdig hela tiden medan vi var här. Förutom under tiden som jag hetsåt en påse chips, då var jag glad.

 I flygplanet, nästan hemma.
Och när jag kom hem och hade uppdaterat mig på alla vis vid min dator tog jag denna bild, som får avsluta detta bildinlägg från min härliga semester. Längtar tillbaka varje dag, men nu är det nog ändå dags att blicka framåt mot nya äventyr - typ Italien om 3 veckor och sådär.... hehe..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar