Arkiv

Sök

torsdag 24 januari 2013

EN DAG ATT MINNAS!!!

Åh, vilken bra dag det här har varit! 

Kunde knappt sova inatt pga nervositet inför morgonens körprov, så jag kom upp i god tid och hann äta frukost och dricka te innan jag åkte med pappa in till stan vid halv 7. Där väntade jag en stund innan jag hade uppvärmningslektion och efter det uppkörning. Var så himla nervös, men tvingade mig själv att ha is i magen och andas lugnt.

När jag hade kört färdigt och fick reda på att jag var godkänd ringde jag pappa som fick komma med bilen, så jag kunde köra hem och dricka smoothie med mamma och Algot, innan jag - tog bilen - till skolan och hade ett par lektioner och fick ett par grattishälsningar innan jag körde hem igen.

Väl hemma i byn hämtade jag ut ett paket som innehöll ett par skor jag beställde i tisdags som jag ville ha till studentbalen och de satt som en smäck. Nu ska jag bara skriva så mycket som går på  engelskan också innan jag går och lägger mig, så kommer jag förevigt ÄLSKA den här dagen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar