Arkiv

Sök

tisdag 1 januari 2013

DEN KLASSISKA ÅRSRESUMÉ-LISTAN

Har året varit bra?
Året har varit bra, men också något likgiltigt. Nu har jag dock tittat igenom alla foton från året och de bevisar att jag ändå gjort väldigt många roliga saker och att jag haft galet kul många av dagarna under året som gått. Det som gjort att året känts likgiltigt är nog att jag jämför det med 2011, som var otroligt känslomässigt händelserikt, medan 2012 mest lunkat på nästan obemärkt. Men nej, jag får nog faktiskt lita på bilderna och fokusera på det glada - 2012 har varit ett bra år!

Höll du några utav dina nyårslöften?
Mina nyårslöften var som jag nämnt att gå på en Villa-match (Lidköpings älskade bandylag) och att se alla Harry Potter-filmer i rätt ordning. Jag höll båda!

Tror du 2013 kommer bli lika bra?

Det hoppas och tror jag! 2013 är ju året då jag fyller 18 år, tar körkort, tar studenten osv osv, och jag hoppas innerligt att det blir ett riktigt fint och härligt år.

Har du förlorat någon kompis detta året?
Nej, det tror jag inte. Visst kan man inte ha lika bra kontakt med alla jämt, men det finns ingen som jag har förlorat kontakten med helt. Men jag har ju påbörjat och tittat klart på serien Vänner och det känns lite tomt nu att det inte finns några fler avsnitt att se....

Vad kommer du sakna från 2012?
Känns lite konstigt att skriva det, men jag kommer nog faktiskt sakna att vara 17 och omyndig litegrann. Om 9 dagar fyller jag 18 och jag tror att det för med sig lite mer ansvar än vad jag är beredd på. Det blir kanske ingen jättestor skillnad direkt, men med tiden kommer jag nog inse att det var ganska skönt att vara 17 ändå, även om det var tråkigt också. Jag kommer förmodligen sakna att gå i tvåan och början av trean och inte behöva bry sig så mycket. Även om 2013 ska bli roligt, är det samtidigt så mycket som förväntas av en, och det gör mig nervös.

Nämn en positiv sak från 2012? 
Min pappa friskförklarades från sin sjukdom, det var en lättnad så klart!

Vad spenderade du mest pengar på?
Hm.. Min iPhone kostar ju fortfarande en hel del varje månad. Men det jag spenderade mest pengar på under året i sig var nog Londonresan. Flyg, boende, mat, shopping, inträden, biljetter osv osv. Men det var det sååå värt!

Finns det någonting du ångrar med 2012?
Det är klart att det finns saker jag ångrar, men jag kan faktiskt inte komma på något särskilt just nu. Kanske att jag analyserat lite väl mycket och att jag lagt lite för stor vikt vid en del saker. Lite sådant kanske.

Lärde du dig något nytt under 2012?
Ingenting alls. Hehe. Jo, det är klart att jag lärt mig massor av saker, typ hur Sveriges demokratisering gick till och en massa andra saker. Men vem 17 kommer ihåg sånt?? Jo, jag har lärt mig äta räkor också!

Bästa köpet? 
Biljetterna till Lars Winnerbäck-konserten på Läckö Slott i somras.

Blev du kär i år? 
Jag skulle så gärna vilja säga ja här, men alltså.. njaa...

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
28 oktober-1 november. Kan ni gissa vad jag gjorde då? Jo, jag var ju i London naturligtvis. Älskade bästa London.

Vilka länder besökte du?
Jag var ju då i Englands huvudstad och roade mig på höstlovet, men annars har jag hållit mig hemma i Sverige.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag DJ:ade. Eller alltså, jag stod i DJ-båset och pillade lite på några random knappar och skruvade lite här och var, och kunde absolut ingenting men det var så jävla kul!

Vad var din största framgång 2012?
Känns extremt tråkigt att svara mina betyg, så det gör jag inte. Istället har min största framgång varit att jag klarat att dansa en balettuppvisning på tåspetsskor, och att jag varit delaktig i så många roliga saker.

Största misstaget?
Jag gör väl aldrig några misstag??! Eller jo, men det tänker jag inte skriva här. Sorry.

Har du varit sjuk eller skadat dig?

I februari var jag hemma nästan en hel vecka med influensa, och sedan hade jag återkommande förkylningsperioder med jämna mellanrum under hela våren. Annars har jag klarat mig bra även detta år.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jaa du.. Jag har varit väldigt glad, men då och då har jag haft riktiga dippar, då livet känts helt och hållet värdelöst. Men jag har ändå vart gladare än de senaste 2 åren.

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat tror jag. Är så himla dålig på det, men vet ju att jag mår bra av det.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Brytt mig. Under 2013 ska jag inte bry mig alls lika mycket, utan bara göra precis vad jag känner för och strunta lite i konsekvenserna. Och så måste jag verkligen sluta med att bygga upp så satans höga förväntningar.

Hur tillbringade du julen?
På julafton var vi hos farfar med pappas släkt och åt lunch och såg på Kalle Anka. Sedan åkte vi hem och öppnade paket. På annandagen firade vi hemma hos oss med mammas släkt och kalkonmiddag.

Favoritprogram på tv?
Har knappt tittat på tv under året, men allting med Ernst är naturligtvis favorit.

Bästa boken du läste i år? 
Extremt högt och otroligt nära av Jonathan Safran Foer.

Största musikaliska upptäckten?
The XX har jag lyssnat på en hel del. Framförallt låtarna Angels och Missing.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Jag väcktes med frukost och paket på sängen av min familj, sedan klädde jag mig i Odd Molly-blusen jag fick i present och åkte till skolan. Där blev jag gratulerad och när jag kom hem fixade vi i ordning för att släkten skulle komma över på kvällsmacka och kladdkaka. På kvällen räknade jag matte... Det är så glamouröst att fylla år!!...

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Som ganska enkel och inte särskilt utstickande alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar