Arkiv

Sök

onsdag 23 januari 2013

BLOGGEN LEVER ÄN

Hejhejhejhejhejhej! 

Det liksom spritter i mina fingrar just nu och allt jag vill är att skriva klart min engelskatext och skicka in den. Men icke, idéerna har bestämt sig för att strejka och jag har inte en aning om vad jag ska skriva, menmen, har i alla fall fått en sida skriven och det är ju alltid något. Har ju även morgondagen och fredagen på mig innan den ska lämnas in, så varför så bråttom? 

Ja, lite så känner jag. Men nu ska jag hoppa ner i min källare och lyfta mina nya hantlar en stund innan jag går och duschar. Sedan får det nog bli en svängom med texten igen, trots att jag känner ren avsky mot den, innan jag går och lägger mig och laddar inför morgondagen. En dag som kan bli en fantastisk dag om allt går som det ska. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar