Arkiv

Sök

måndag 21 januari 2013

AUSSIE


Hade egentligen tänkt vänta med att köpa dessa flaskor tills jag klarat körkortet. I och med att de är såpass dyra liksom, så det kunde bli en liten present till mig själv. Men idag råkade jag hitta dem till ett väldigt bra pris och dessutom är det faktiskt min namnsdag... Så, jag unnade mig själv schampo, balsam och inpackning som en liten "snart-tar-jag-körkort-men-jag-behöver-peppa-mig-själv-redan-nu"-grej. Nu doftar mitt hår tuggummi och trots att det vid det här laget börjat ge mig lätt huvudvärk, är det värt det, för håret är också väldigt mjukt och lent. 

Kommer förmodligen bli en favorit! 

Något annat som inte favoriseras överhuvudtaget är faktumet att hemknappen på min ajjfån valt att börja glappa. Köpet på bilden ovan är alltså även lite som en tröst för det. Men jag är inte bitter och nu ska jag titta på dokumentär istället. Hejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar