Arkiv

Sök

torsdag 17 januari 2013

AJAJAJ

Denna kväll har jag faktiskt gjort precis det som jag skrev att jag skulle göra. Jag har pluggat lite, skrivit CV OCH sökt ett par sommarjobb. Så himla skönt att pricka av grejer från att göra-listan vet ni, det är en av de mest tillfredsställande känslorna i världen, tillsammans med att dra bort flagnande skinn eller riva upp nagelband och sår. Mmmmm.

Nåja, nu har jag i alla fall bäddat ner mig i sängen och tänkte börja läsa denna extremt spännande bok:


Ni anar inte hur ont det gjorde att ta bilden ovan. Jag har nämligen helt sjukt ont i min käke av någon konstig anledning (+ att jag börjar få ont i halsen = TYCK SYND OM MIG!!!), så att gapa, äta, nysa och skratta är ingenting som jag väljer att göra alltför ofta just nu... Men allt för bloggen naturligtvis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar