Arkiv

Sök

söndag 16 december 2012

TREDJE ADVENT - BALETT

Denna morgon startade jag vid 08:00 med att klä mig i de vita stumpbyxorna, bodyn och allt sådant som krävs för att kunna delta i en julavslutning med dansskolan. Sedan gjorde jag en mysig adventsfrukost till mig själv med mackor, pepparkaka, fudge och oboy och tända ljus.


Sedan kom Ulrike och hämtade upp mig och vi åkte till Vara konserthus där vi skulle hålla till. Efter ett genrep spenderade vi dötid med att ta kort på oss själva i våra fina kjolar och titta på alla andra duktiga dansare. Till sist fick även vi gå upp på scen och framföra vår koreografi inför cirka 500 personer. Det gick hyfsat bra, kanske inte ultimat, men enligt publiken var det fint. Sedan bytte vi om, gick ut på scenen igen för att tacka och hälsa god jul tillsammans med alla andra dansare och efter det fick jag så himla fina blommor av mamma och mormor innan vi åkte hem, beställde kinamat och nu somnade jag nyss i soffan... hehe..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar