Arkiv

Sök

tisdag 4 december 2012

RÄKNA NER

Hey! Nu har jag tittat på julkalendern och läst varenda liten blogg jag kunnat komma på, så nu får jag väl börja plugga lite lätt dåra. Tänker dock enbart läsa igenom historian, och strunta i filosofin och psykologin, för sen är det dags att starta HP och fången från Azkaban. Men först, jag har en app på min mobil som räknar ner dagar till roliga händelser, låt oss titta lite på vad den säger:

20 dagar kvar till julafton.
28 dagar kvar till nytt år.
32 dagar kvar tills jag åker till Gran Canaria.
37 dagar kvar tills jag fyller 18 år!
67 dagar kvar tills jag åker till Italien. 
190 dagar till studenten!! 

Såååå, i stunder då det känns som att det inte händer något roligt överhuvudtaget tänker jag på dessa saker. Mmm, ska bli så skönt att fira jul, åka utomlands, fylla 18 och framförallt att ta körkort (även om just det inte var med på listan, men det hör ihop med att fylla 18). 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar