Arkiv

Sök

måndag 31 december 2012

NYTT ÅR SNART

Jaha! Då var detta år snart till ända, vilket känns märkligt, för i min hjärna lever jag på något sätt redan i 2013. Allt jag ser fram emot eller gör nu, sker under "nästa år". Men eftersom det bara handlar om ett par dagar, så är det ju fruktansvärt svårt att tänka sig att morgondagens (dagens...) nyårsfirande och tolvslag ska göra någon som helst skillnad. Jag kommer ju fortfarande tänka och se fram emot exakt samma saker, bara att nedräkningarna minskar med en enstaka dag. 

Om en vecka somnar jag i alla fall i en hotellsäng i Puerto Rico om ingenting går riktigt snett, så ingenting kan kännas särskilt dåligt just nu. Jag fyller även 18 år och när jag har tråkigt planerar jag vad jag egentligen ska hitta på under min födelsedag - utomlands.. med fri bar.. kanske en massage.. god mat.. osvosv.. mmmmm! 

Jaja, idag har jag i alla fall sett till att avklara mina nyårslöften för 2012. Kommer ni ihåg hur de löd? Jo: Att gå på en Villa-match och att se alla Harry Potter-filmer i rätt ordning. Inte så himla svårt att få dessa uppfyllda, men det är ju skönt, då behöver man inte bli besviken på sig själv och sådär. 

Nu ska jag soova! Imorgon är det nyårsafton och den ska firas på bästa sätt, förhoppningsvis inte lika kallt som förra året bara. Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar