Arkiv

Sök

måndag 10 december 2012

NOBELBANKETTEN - LIVEUPPDATERING

Var hälsad!

Denna vackra iskalla decemberafton sitter jag nedbäddad i min säng och alldeles snart ska mina gråblå ögon slutas för att, efter en hård dag, invänta drömmarnas rike. Denna dag av månen må ha varit utmattande, men den avslutades på det absolut mest eminenta vis med årets upplaga av Nobelbanketten. Jag, Agnes von And, var naturligtvis bjuden och jag har fram tills nu varit fullt upptagen med att dansa vals i Gyllene salen, därav min sena påhälsning här. 

Årets middag som bestod av pasta med skinksås var oklanderligt tillagad på primörer efter årstid och upplagd på det finaste porslinet. Efterrätten bestod av den mest utsökta chokladen från en julkalender, samt en alldeles nyplockad och perfekt kryddad clementin. 

Jag förstår även att ni är nyfikna på min klädsel till årets finaste fest. Jag bar min specialdesignade dräkt direktimporterad från Frankrike och till detta naturligtvis mitt vackra diadem smyckat med 117 smaragder och julgransbelysning.

Bild från när jag provade ut dräkten. 

Som alltid när man går på fina fester är även frisyren extremt viktig. Detta år fick jag mitt hår uppsatt av en välkänd frisör. Det blev någorlunda klassiskt, men ändå modernt. Sned fläta, tror jag att min frisör kallade denna mycket invecklade frisyr.


 Som kavaljer hade jag ekonomipristagaren Böbö från Zimbabwe. Vi hade otroligt mycket att säga varandra under middagen och hans tal under banketten gjorde mig verkligen tårögd och rörd. Faktiskt hade vi så extraordinärt trevligt under middagen, att jag bjöd hem honom på en kopp te efteråt.....


.... och nu har jag alltså fått en av självaste pristagarna i säng... Best Nobelbankett ever!!!! 

Goder natt! 
Önskar eder allra mest älskade och käraste 

Agnes von And

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar