Arkiv

Sök

måndag 17 december 2012

MÅNDAG

Hej! Jag är helt slut efter ett spinningpass och sitter nu nyduschad här i min säng och tar det lugnt. Idag började jag skolan vid 9 och åkte hem efter lunch, eftersom jag inte kände för att gå på psykologin (ja, så kan man göra ibland, hehe) utan jag åkte hem och skrev på uppgiften vi har istället (ja, Lovisa, jag ljög om att jag redan hade skickat in den, mohaha!). Men med mitt grymma belöningssystem: skriv 2 frågor, sen ett julkalenderavsnitt, 2 frågor, ett avsnitt osv tills det är färdigt, så räknar jag med att uppgiften är inlämnad innan läggdags ikväll iaf. Trots att vi fick 5 veckor till på oss innan deadline.....

Jaja, nu ska jag sätta igång! 


Jag är en av de få som armmuskler av spinning! Det är därför jag pussar min "muskel"...

1 kommentar:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON17 december 2012 20:45

    tyckte allt att det luktade som att en liten lögnare var i studielandskapet ;)

    SvaraRadera