Arkiv

Sök

lördag 29 december 2012

#LivetSom17

Hej kompizar! 

Ikväll har jag gjort av med 300 spänn på drinkar och tapas, trots att det fortfarande är 12 (snart 11) dagar kvar tills jag fyller år (skvallra inte). Inser att livet som 18-åring nog har en tendens att bli något dyrare än vad jag tänkt mig, men äsch, man lever bara en gång. Right? 

I alla fall, en riktigt trevlig kväll har det varit och nu hade jag tänkt avsluta kvällen precis som jag gjort de senaste dagarna. Med att sträckse ett par avsnitt How I met your mother och typ somna till det med datorn i sängen och sen råka putta ner datorn i golvet och bara be till gudarna att den klarade sig, för att man inte orkar titta det just då, eftersom man sover som allra skönast. Ni vet? Ja, än så länge lever datorn alla fall. Skönt det. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar