Arkiv

Sök

tisdag 4 december 2012

HEY HO

Hej på er! Ett dygns frånvaro var det här ja. Inte bra Agge. Men jag får väl försvara mig med att jag faktiskt somnade igår eftermiddag och sedan sov för natten, och jag hade liksom ingen möjlighet att uppdatera här i sömnen. Well, idag är det tisdag och som vanligt var det den segaste dagen att vakna upp till. Men efter att ha sovit mer än 12 timmar dåra, så var jag för en gångs skull inte dödstrött och det tror jag har varit anledning till att jag överhuvudtaget tagit mig igenom denna dag. Trots att jag är lika trött nu igen, som jag var igår..... hehe. 

Just nu sitter jag i alla fall och dricker varm oboy med grädde och äter mellanmål. På eftermiddagens/kvällens planer står att se julkalendern, läsa lite historia, skriva lite psykologi eller filosofi och sedan se Harry Potter nr 3. Mys!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar