Arkiv

Sök

söndag 16 december 2012

DET ÄR INTE FREDAG, UTAN SÖNDAG

Alltså hej! 

Och förlåt för detta förfärligt långa frånvarande. Ni kan ju få för er att det fortfarande är fredagskväll liksom.. Det stämmar alltså inte, det är faktiskt söndag! Igår var det även lördag och då hade jag egentligen på planen att åka till Trollhättan på julklappsjakt tillsammans med Josefine och Lovisa. Men pga stormvarningar struntade vi i det, och istället blev det "bara" en runda på stan med Josso. Mysigt ändå! Dock hade jag vissa svårigheter att betala med mitt kort, då det var en spricka i chipet, men en del klappar fick jag köpta innan i alla fall.

Årets julklappsplanering är dock inte så genomtänkt.. den går mest ut på att jag köper en massa fina saker som jag skulle vilja ha själv, utan att tänka på vem som egentligen ska få dem. Men det lööööser sig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar