Arkiv

Sök

söndag 25 november 2012

YO!

Det är söndag kväll och här sitter jag i mina mjukiskläder som jag använt varje dag hela den här veckan, en knut av hår på huvudet, som är fyllt av klumpar med hårvax från igår och som jag inte orkat tvätta än, samt en överhängande jobbig känsla. Den jobbiga känslan grundar sig i att jag bara kommer på fler och fler saker jag borde ha gjort den här helgen, som jag verkligen inte har gjort. Alltså inte ens påbörjat. Dessutom läste jag nyss gamla inlägg i min egen blogg från den här tiden förra året och då var jag så mycket mer aktiv här. Då skrev jag 3 inlägg om dagen, med roliga ord i texterna, bilder på mig själv utan mjukiskläder och så vidare. Vill nå dit igen. Vet dock inte riktigt hur jag ska hinna med något det närmsta?????? Hatar att stressa. 

ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar