Arkiv

Sök

måndag 12 november 2012

SOM NI SER I MINA ÖGON ÄR JAG INTE ALLS GLAD UTAN ÄR MOSIG

Hej, här sitter jag och stör mig på att det är så himla höga ljud runt mig just i detta nu. Nere i källaren spelas det musik och springs på löpband, i vardagsrummet sitter pappa och tittar på fotbollsgalan med högsta volym och här bredvid mig vid matbordet bläddrar mamma i tidningen med sådan kraft att det dunkar i bordet. Japp. Och jag sitter här och försöker överrösta familjen med mitt tangentknappande, men det är sannerligen inte lätt. 

Äsch, nu fick jag huvudvärk. Men det är inte så värst konstigt faktiskt, har liksom ägnat hela dagen åt att koncentrera mig, så hjärnan känns totalmosad just nu. Hela jag känns mosad faktiskt. :)))))) 

Nu ska jag koka en kopp te, lägga i en hårinpackning, läsa lite bok (eller sätta mig på ett tyst ställe och bara sitta) och sedan ta en lång skön dusch. Fyfan va nice!!!!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar