Arkiv

Sök

söndag 11 november 2012

MIN HELG

Godmorgon! Fars dag. Det var ett litet tag sedan. Har öppnat blogginlägg efter blogginlägg, men inte fått ett enda vettigt ord nedskrivet. Vet egentligen inte om jag kommer få det nu heller, men det är väl värt ett försök i alla fall. Jag har fortfarande ont i halsen och har haft hela helgen. I fredags var jag på framtidsmässa i Göteborg, den var väl ganska bra, men efteråt kände jag mig mer förvirrad än peppad på framtiden. 

På kvällen klädde jag ut mig till Supersnälla SilverAgnes och dansade på maskeraden. Det var roligt! Igår åkte jag in till stan på förmiddagen och köpte ett par nya skor och en ny vinterjacka och på kvällen åt jag middag med världens bästa barndomsgäng, även kallat Källbys rebeller. Idag väntar besök av farfar och morfar och förmodligen lite plugg i eftermiddag.

Hoppas ni får en fin söndag, puss!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar