Arkiv

Sök

måndag 26 november 2012

KUL!

Första bilden på hur länge som helst som inte är tagen i mitt hem. Den här är istället tagen i skolan där jag sitter precis nu och lyssnar på låtar från soundtracket till Twilight. Så himla härligt! Och så har jag mutat mig själv med ett Vänner-avsnitt om jag gör klart filosofi-uppgiften jag håller på med just nu. 

Egentligen hade jag väl hellre velat ligga hemma i sängen och sova just nu, men så kan man inte göra, då missar man så mycket, så istället får man sitta här vid elementet och plugga. KUL!

8 kommentarer:

 1. Hur slutar du på dagarna?

  SvaraRadera
 2. Spelar du tennis med Ante? :) :D

  SvaraRadera
 3. Är du ihop med Simpan? Hur länge har ni varit på g?

  SvaraRadera
 4. Varför är bloggen vit??????????????????? ;D;D YO bitch

  SvaraRadera