Arkiv

Sök

söndag 25 november 2012

KLUVET


 Tja! Här ligger jag och spanar in mina kluvna toppar och funderar på när i livet jag ska ha tid/ork/lust/råd att gå och klippa mig. Denna helg har jag haft ett brutalt sug efter det. I vissa svaga stunder har jag även trånat lite efter att även slinga barret, men det är nog något jag måste tänka igenom ett par vändor till. Well, det hela slutar väl med att jag går oklippt ett par månader till och klipper mig innan studenten typ.......... ehe. 

Nu ska jag alldeles strax söva, håller på och överlägger med mig själv om jag ska orka titta på ett Vänner-avsnitt först, men jooo det orkar man väl alltid. Har även vart duktig sedan jag bäddade ner mig och gjort en liten sak på plugg-listan. Inget stort, men alltid något. BRA AGNES!

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar