Arkiv

Sök

måndag 19 november 2012

I NEEEEED OBOY

Hello everybody!!

Jag sitter här på en köksstol, men i och med en liten vurpa jag gjorde på cykeln i morse har jag världens största blåmärke på ena skinkan, vilket gör det ganska obekvämt att sitta här. Tänkte att ni var intresserade liksom, ett tips från mig till er är att inte cykla när det är halt! 

Efter en lång skoldag och teorilektion kom jag hem till ett hus där oboy-pulvret var slut. Jag vet inte hur det är med er, men jag kan i alla fall inte riktigt leva om jag inte får dricka ett par dagliga koppar oboy. Helst iskall. Idag fick jag nöja mig med julmust till mellanmålet, men pappa är uppe i kiosken och köper oboy-pulver nu. YAY! Vet inte hur jag skulle klara kvällen annars. 

Well, nu ska jag gå och bädda om min säng, så jag verkligen har något att se fram emot ikväll = att gå och lägga mig, hehe. Puss!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar