Arkiv

Sök

fredag 9 november 2012

HUSMOR AGNES I FARTEN

Godkväll! Vet att jag borde sova nu egentligen, för att min hals ska bli helfrisk tills imorgon. Har nämligen haft värsta huskursstugan här hemma denna kväll. I pauserna i Eclipse har jag gurglat listerin, saltvatten, ätit halstabletter, apelsiner (c-vitamin!!) och glass, druckit många liter vatten, ätit dunderkur i form av 2 alvedon och 1 ipren, haft värmekudde mot halsen samt druckit kopp efter kopp med te. Älskar huskurer. 

Det som stod allra högst upp på listan jag hittade var dock att vila och sova ordentligt. Något jag inte gjort de senaste kvällarna/nätterna/dagarna osv. Men jaja, ska sätta igång en bra podcast och sova djuuuupt och skönt inatt har jag planerat. 

Imorgon väntar som sagt en mässa i Göteborg och sedan är jag extremt överpepp på maskeraden. Kommer bli så roligt! Fick btw hem min balklänning idag och den är så himla fin, men behöver sys in lite över bysten. Ni får dock inte se den, mohahaha. 

Well, godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar