Arkiv

Sök

måndag 26 november 2012

HAHAHA

Huuuuuur sugen är man inte på att spontanboka en biljett till morgondagens konsert med the XX i Lisebergshallen imorgon kväll eller???????? Eller på att vara i Köpenhamn denna kväll och titta på SHM... MEN NEJ. För jag ska plugga naturkunskap istället. Skoja ba, jag ska äta fudge och titta på vänner......!!!

(fast jag är snart klar med sista säsongen och jag känner på mig att jag kommer hamna i en djup depression när jag tittat färdigt på det......)


3 kommentarer:

  1. Hur ser du på djur som måste leva ensamma?

    SvaraRadera
  2. vill du bli min brevvän???? :)<3 :D

    SvaraRadera
  3. Varför är du inte och hälsar på mig i fängelset??? Vad har fel har jag gjort? Var vi inte tajta? Hur kunde allt sluta som det gjorde? Har du inte ånger? Får du min brev? Läser du de varje minut??

    SvaraRadera