Arkiv

Sök

tisdag 6 november 2012

FÖRSTA KÖRLEKTIONEN


Hello on you! Hej på er! Hallo an euch!

Körde en gissning på hur det där skulle vara på tyska och fick RÄTT. Haha, bevisar ju att jag är extremt grym som inte tappat riktigt alla kunskaper i det tyska språket än. Vore ju tråkigt då jag läst det i 5 år och dessutom kämpat hårt för att lära mig det ordentligt... Saknar det faktiskt.. 

Men ja, även denna tisdag lyckades jag ta mig igenom skoldagen. 2,5 timmars flum på teatern, lite räknande av förändringar på matten och start på temat Etik och moral på filosofin. Det är jag faktiskt glad för! Sedan lyckades jag avklara min alldeles första körlektion och även den gick bra och jag känner nu att jag är ännu ett litet steg närmre körkortet. Bara 2 månader och 4 dagar kvar till 18-årsdagen nu!

Well, mitt mål är att klara att sitta uppe och valvaka denna natt. Tänkte börja med lite middag, en dusch och sedan ska jag titta på film och äta popcorn. Puss, hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar