Arkiv

Sök

torsdag 8 november 2012

FÖREBYGGANDE TEDRICKANDE

Hello! Det är torsdag och som vanligt har jag sovmorgon till 14:45. Så jag har passat på att ta igen lite sömn och bara ta det lugnt. Dessvärre vaknade jag upp med vissa känningar till halsont, men det förebygger jag så gott jag kan med halsduk, värmekudde, te, halstabletter, varm saft och en liten dunderkur.

Nu ska jag läsa igenom häftet inför svenska nationella och sedan tror jag att en dusch kan vara på sin plats, för som ni ser på bilderna nedan ser jag inte så himla fräsch ut... hehe. I skolan har jag bara en lektion, engelska, under vilken jag ska skriva ett hyllningstal och sedan ska jag och Annika gå på en föreläsning för att komma vidare med vårt projektarbete. Ikväll hoppas jag på att få prova min klänning och så peppar jag naturligtvis morgondagen!!! Det är nämligen inte bara en vanlig fredag... nej, det är framtids- och kunskapsmässa i Göteborg och sedan på kvällen den traditionsenliga maskeraden. Det ska bli så jävulskt roligt och därför kan jag ju inte heller bli sjuk just nu...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar